2010. február 5., péntek

Napi hírek 2010.02.05.

Mai hírekben szó lesz a böngészőn keresztüli AppStore-ról és Geohot véleményéről.

AppStore böngészőből

Az iTunes Preview szolgáltatást még novemberben aktiválta az Apple, lehetővé téve a dalok és albumok böngészős megtekintését. Tegnaptól pedig az AppStore-os alkalmazás linkek böngészős megnyitására is mód van. Ezentúl nincs szükség iTunes-ra, ha valaki kíváncsi egy alkalmazás részleteire.
Erre a linkre kattintva kipróbálhatod mit is jelent ez. Elvileg (gyakorlatilag is) a GTA Chinatown Wars-nak kell bejönnie. Vásárolni nem lehet böngészőn keresztül, de a böngészős megnyitással párhuzamosan az iTunes-ban is feljön az adott alkalmazás (már ha telepítve van).
Nagyon hasznos kis feature, így azok is megtekinthetik az adott alkalmazást, akik valamilyen oknál fogva nem telepíthették az iTunes-t. Remélhetőleg hamarosan eljön az az idő is, amikor már a vásárláshoz sem kell az iTunes, elég lesz a böngésző is.



Geohot szerint könnyű a 3.1.3-as jailbreak

Geohot twitteren közölte, hogy a pletykákkal ellentétben könnyű feltörni a 3.1.3-as firmware-t. Azonban azok akik segíthetnének neki, balfékek voltak és már frissítettek 3.1.3-ra.
Ezek után nem tudni hogy neki áll-e, de a Dev Team és ih8tsn0w is kijött már a 2G és 3G jailbreak-kel.

5 megjegyzés:

  1. nekem olyan kérdésem lenne, hogy még a 3.1-es szoftvert meg jailbreakeltem, a cídiát, és az installous már eltávolítottam a feltört appokal együtt. ha szeretném gyári állapotba rakni elég egy hard reset, vagy restorozni kell?

    VálaszTörlés
  2. Gyári állapothoz restore kell, de vigyázz, mert lehet hogy a 3.1.3-at rakja fel, aminek jailbreakelése nem teljesen megoldott.

    VálaszTörlés
  3. nos nekiálltam megcsinálni, rámentem a restora, és kihozott egy olyan pontot hogy restor&update, elsőre nem akartam updatelni szóval azt a részt le mégséztem, de akkor nem csinálta meg a restort. hát hagytam a restore&update be elsőre letöltötte a softvert, nekiállt a restorenak kiírta hogy preparing to restore iphone. de valamiért abba hagyta és különböző hiba üzenetet írt ki. neki futtottam mlg1x de ez se hozott eredményt. mit tegyek?

    VálaszTörlés
  4. Milyen hibaüzenetet kaptál?

    VálaszTörlés
  5. nagyon változót, de tegnap írtam már még1 kommentet valamiért nem akarta kirakni. szóval nemtudom 2-3 félét írt ki, de sikerült hard resetelés után restore-updatelni :D működik tökéletesen

    VálaszTörlés