2010. február 18., csütörtök

Napi hírek 2010.02.18.

Mai hírekben szó lesz az Opera Mini működéséről és egy új hokis játékról.

Így működik az Opera Mini iPhone-ra

Youtube-on megjelent egy videó, mely bemutatja az Opera Mini működését. A kívánt weboldal begépelése után az adatokat elküldi az Opera szervereire, ami lekéri az adott weboldalt, összetömöríti (akár 90 %-al) és továbbítja az iPhone-ra. Azonban rendszerint egy képfájlt küld el, amiben ugyan vannak linkek, de az interaktivitás elveszik, nem lesz kétujjas zoomolási lehetőség.
Ez azért annyira nem kerek…



Asztali hoki

Anno egyik kedvenc játékom volt a Csehszlovákiából behozott asztali hoki. Sok nagy meccset vívtam a tesómmal, hol ő nyert, hol én.
Ezt a nagyszerű játékot újította fel a Stinger Games. 3D-ben vívhatjuk a meccseket, fizikához a Bullet Physics motorját használták fel. Irányítás ún. Dual Touch módon történik, de erről részletek még nem váltak ismertté.
A játékban 38 nemzeti válogatott közül választhatunk, nagy valószínűséggel lesz magyar csapat is! Létrehozhatjuk saját csapatunkat is, kezdve a mezszíntől egészen a logo kiválasztásáig. Bajnokságban is versenyezhetünk, de játszhatunk a gép ellen vagy wifin/bluetooth-on keresztül. Három minijátékkal javíthatjuk képességeinket: legerősebb lövés, kapáslövés és büntető/szétlövés. Az eredményekkel online ranglistán dicsekedhetünk.
Grafika alapján jó játéknak ígérkezik, remélhetőleg a játékmenet is klassz lesz. Megjelenési dátum még nem ismert.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése