2010. február 8., hétfő

Itt a 3.1.3 jailbreak (Mac-re)

Dev Team útjára bocsátotta a PwnageTool 3.15-ös verzióját, mellyel Mac-en lehet custom firmwaret készíteni iPhone 2G, iPhone 3G, iPhone 3GS (korai bootrom), iPod Touch 1G és iPod Touch 2G (korai bootrom) készülékekre.
Sajnos nem találtak újabb rést a pajzson, csak a korábbi hibát tudták kihasználni, amit csak hardveresen lehet javítani, ezért nyílik lehetőség jailbreakre. Csak annak javasolja az updatet, akinek a korábbi firmware verzióval gyors lemerülési problémája volt. 3.1.3-as firmware nem tartalmaz különösebb újdonságokat, Apple csak biztonsági okból bocsátotta ki, pl. bezárta a blackra1n által korábban kihasznált lyukat.
Külön figyelmeztetik a 3G és 3GS felhasználókat, hogy nagyon figyelmesen járjanak el, mert ha a hivatalos firmwaret rakják fel, akár örökre elveszíthetik a függetlenítési lehetőséget. Sőt függetlenítéstől függetlenül (hehe, jó kis szókapcsolat :) azok a 3GS felhasználók, akik a Cydiában nem mentették le az SHSH hash-et, mindenképpen maradjanak távol a jailbreaktől.
PwnageTool-lal lehetőség nyílik eddig nem tört 3GS törésére is, csak a megfelelő opciót kell bejelölni. De ehhez is kell az SHSH hash és jelenleg 3.0-3.1.2 firmware-en kell lenni.
PwnageTool innen tölthető le, hash ellenőrző összeg:
SHA1 Sum = 16611fb60d088edd2fa5128e4f95f35d8e56a603

FIGYELEM! AZ IPHONEHÍREK NEM VÁLLAL FELELŐSSÉGET SEMMILYEN HIBÁÉRT, MELY A HELYTELEN HASZNÁLAT MIATT KÖVETKEZIK BE! MINDENKI CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGÉRE VÉGEZZE A JAILBREAKET!

10 megjegyzés:

  1. Na most akkor mi van ezzel a jb -vel lehet vagy nem ?

    VálaszTörlés
  2. Akkor jobb ha nem erőtetjük a dolgot. :D
    Nekem most még az elöző van de hibák miatt szeretném újra jailbrakelni (én vagyok akinek nem megy a cydia és nem látja a gép a teló másik könyvtárát ezért nem tudom kijavítani)akkor most hogy üljek neki?

    VálaszTörlés
  3. Már olvastam azt úgy kell , hogy azt hiszem hogy nyomok 1 shiftet az itunsnál a telóra az úgy jó? A legjobban ezek a betűs kódok tetszenek ezen az oldalon olyan vicceseket kell beírni néha :)

    VálaszTörlés
  4. Igen, SHIFT+Restore. Shift mindenképpen kell. Betallózod és felrakja.

    VálaszTörlés
  5. Asszony kitér a hitéből ha megtudja hogy előről kell kezdeni az Ice Age-t így is kivan ha nem tud tovább menni :D

    VálaszTörlés
  6. Nem tudod mi történt az Appolus-szal valami szöveg jött ki?

    VálaszTörlés
  7. Ja még annyi, hogy csinálj egy backupot és a felrakás után töltsd vissza. Ez visszarakja a játékmentéseket is.

    VálaszTörlés