2010. február 3., szerda

iPhone 4G hírek

Így nézhet ki az új iPhone

A komoly híreket közlő AppleInsider találta meg azt a képet, amelyen állítólag a következő generációs iPhone látható.
A kép eredetileg az iPad bemutatásával szinte egyidejűleg jelent meg az Engadgeten, de eddig senki sem figyelt fel mi is van rajta. Véleményük szerint az új iPhone prototípusát láthatjuk. Ha jól megnézzük az egyébként homályos fotót (szeretem a homályos, kiszivárogtatott fotókat…), akkor látható hogy már nem krómozott keret, hanem fekete műanyag keret van a készüléken. Egyébként is a telefon 80 %-ban egy gumis tokban van, így ez az állítás azért vitatható.
Még figyelmesebb szemlélő a kép felső részében, a fülhallgató mellett láthat egy fehér folt. Na, az szerintük a kamera. Más vélemény szerint viszont csak tükröződés.
Egyébként én a kép bal alsó sarkában is látok egy kör alakú valamit. Az vajon micsoda?
Jobs minapi nyilatkozatában egy szuper frissítést ígért. Vajon ez lenne az? Egyébként nem hiszem, hogy a képen az új iPhone szerepel, kamu fotó lehet. Mindenki eldöntheti mit hisz a képről.




iPhone 4G-re utalás a 3.2-es firmware-ben

Közben az iPad-nek szánt 3.2-es firmware-ben szintén találtak utalást az új készülékre N89 kódnév alatt. Lehet hogy egy Nokia telefon jön? :)
Komolyra fordítva a szót, a korábbi iPhone-modellek M68, N82 és N88 név alatt futottak, így minden további nélkül elképzelhető az új készülék.
A tegnap kibocsátott 3.1.3-as firmware-ben pedig megjelent az N80 is, amely a következő generációs iPod Touch lehet.
Találgatás rengeteg, tény semmi. Addig is várjuk az újabb pletykákat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése