2010. február 11., csütörtök

Két vicces alkalmazás

Géppuskakezű

iPhone virtuális billentyűzetén való gépelés nem ér fel a számítógép billentyűzetén való írással, de még mindig könnyebbnek tartom, mintha valóságos fizikai billentyűzeten kellene írni. Az iTextspeed nevű alkalmazással tesztelhetjük írási sebességünket. Mint a lenti videón is látható, van aki ebben nagyon profi. 56 szó/perc sebességgel ír, mindössze egyetlen hibát vétett.
Az alkalmazás 0.79 euróért megvásárolható az AppStore-ból. Lehet gyakorolni :)



World's Fastest IPhone Texter - Funny video clips are a click away

Tüntesd el pattanásaidat!

Kategóriájában előkelő helyet foglal el az AcneApp nevű alkalmazás, állítólag a pattanásokat lehet vele eltüntetni.
Tudományos kísérletek kimutatták, hogy piros és kék fényű kezelésre az ún. p-acne baktériumok elpusztulnak (nagyrészt ezek felelősek a pattanásokért) és a bőr szennyezettsége is csökken 76 %-kal. Nem kell mást tenni, mint kiválasztani a kívánt fényt (kéket a baktériumok elpusztítására, pirosat az egészséges bőrért) és rá kell helyezni a telefont a kívánt részre, máris indul a gyógyulás.
Az AppStore-os leírás teljesen komolyan hangzik, majd a végére biztonság kedvéért és a saját védelmükben odaírták, hogy az egész csak szórakoztató célt szolgál, nem való gyógyításra…
Az értékelések nagyon szélsőségesek, van akinek tuti bejön, van aki pedig átkozza azt a napot, amikor megvette. Aki ki akarja próbálni, 1.59 euróért megteheti az AppStore-ban.

2 megjegyzés:

  1. Helló !
    Szeretnék figyelmedbe ajánlani egy alkalmazást ami teljesen ide tartozk. SmackTalk néven fut. Egyszerű mégis már 3 napja ezen röhögünk :) 4 kis állat kicsitt még mozognak is de a lényeg a hang 5 előre beállítot , viszont ha beszél valaki a telefon közelében azt felveszi és visszajátsza.
    Üdv Pepboy

    VálaszTörlés