2010. február 14., vasárnap

Napi hírek 2010.02.14.

Mai hírekben szó lesz egy átverésről és egy csúsztatásról.

Verd át az iTunest!

Az iTunesban ugyan csak egy kattintás, hogy ne emlékeztessen állandóan a 3.1.3-as firmware letöltésére és telepítésére, de aki nem akar ezzel bajlódni vagy véletlenül egyszer rossz gombot nyomna meg, annak itt van a Fake 3.1.3 alkalmazás, mely átírja a firmware számát, anélkül hogy bármi mást módosítana.
Ez alapján az iTunes már azt hiszi, hogy 3.1.3-on vagy, ezért nem ajánlja fel a frissítést. Az alkalmazás megtalálható a cydiás http://cy.sosiphone.com repóban.

MINDENKI CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGÉRE HASZNÁLJA A PROGRAMOT!




Csúsztasd az autódat!

Az elmúlt pár évben lett népszerű Magyarországon a driftelés. Versenyeket, bajnokságot rendeznek, egyre többen kapcsolódnak be ebbe a látványos sportágba.
Nemsokára kijön az a játék, amellyel a telefonon is élvezhetjük a csúsztatott autózást. A Drift Sumi-e nevű játékban az előre megrajzolt pályán kell az ujjunkat végighúzni, lehetőleg érintve az oldalsó piros zónákat, ezután szimulálja az autó mozgását. Végső pontszám függ a drift tisztaságától és a sebességtől is. 3D-s nézetben, több kameraállásban nézhetjük vissza „művünket”.
A játékban 8 pálya lesz egy autóval, de a második verzióban újabbakat adnak hozzá. Minden pályán el kell érni egy bizonyos pontszámot, ezután lehet a következőre továbblépni. Adott pályán belül egyéb dolgokat is fel lehet szabadítani, mint pl. nappali/éjszakai vagy tiszta idő/havas versenyzés.
Gameplay-videó nekem tetszik, a játék február 16-án, kedden jelenik meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése