2009. március 22., vasárnap

Új képek és videó a Real racingből

Korábbi írásomban már beszámoltam a készülő játékról. Most a Firemint vezérigazgatója, Robert Murray újabb részleteket hozott nyilvánosságra. Eszerint a játék abban fog különbözni hasonszőrű társaitól, hogy lesz belső nézetes vezetés animált sofőrrel (cockpit view) és más kameranézetben ún. HUDless UI-t fognak alkalmazni, amely azt jelenti, hogy a képernyőn nem lesz semmiféle műszer vagy jelzés, így az áttekinthetőbb és folyamatosabb lesz a játék. Grafikában is elsőrangú megjelenítésre törekednek pl. visszajátszást, szűrt fényeffekteket, árnyékokat, füstöt és gumicsíkokat élvezhetünk versenyzés közben.
A játékban 12 pályán 36 autóval száguldozhatunk és számtalan online liga is lesz a multiplayer kedvelőinek. A ligákból rossz versenyzés esetén ki lehet esni, siker esetén pedig fel lehet kerülni magasabb osztályba. A játék képes lesz kapcsolódni Youtube-hoz (feltölthetjük leggyorsabb körünket) és más társasági oldalakhoz is (Facebookon dicsekedhetünk haveroknak a ranglistás helyünkkel). Az AI képességei változnak, az ellenfelek agresszívek, taktikusak, figyelmetlenek is lehetnek, de az a céljuk, hogy legyőzzenek minket.
Egy éve fejlesztik a játékot és a vezérigazgató elmondása szerint minőségben felveszik a versenyt PSP-vel és a Nintendo DS-el is. Még nem tudott árat mondani (az biztos, hogy nem 99 cent lesz), megjelenés időpontja valamikor áprilisban lesz.
Várjuk a játékot, a trailer alapján nagyon klassznak ígérkezik.











Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése