2009. március 26., csütörtök

Játékhírek

EA Mobile játékdömping

A most zajló Game Developer Conference-n az EA Mobile újabb játékok megjelentetését jelentette be. Ezek szerint kiadják a Wolfenstein RPG, FIFA Soccer, Madden NFL, NBA Live, Spore Creatures, Mystery Mania, American Idol, Command & Conquer, SSX (snowboardos játék), Need for Speed és The Sims 3 játékokat.
Az NFS-ről és a Sims 3-ról már tudtunk, de öröm látni, hogy a legnagyobb független játékkészítő komoly beruházásokat eszközöl iPhone-os játékokba. Ezen kívül több társasjátékot is kihoznak: Connect 4, Battleship, Risk, Monopoly “classic,” Trivial Pursuit és a Clue.
Tiger Woods és a Trivial Pursuit valamikor áprilisban jelenik meg, a többiről nincs info.Új képek és video a Car Jack City-ből

A készítő Tag Games újabb képeket és videót tett közzé a játékból. A játékról azt kell tudni, hogy egy GTA-klón, felülnézeti képben játszhatunk.
Lúzer szerencsejátékosként 1 millió dollárral tartozunk az olasz maffiának, hetente 50 ezret kell törleszteni az életben maradáshoz. Minden eszköz megengedett, lehet legális és illegális munkákat végezni, így törleszthetünk és felemelkedhetünk a bűnözői ranglétrán is.
Pontos megjelenési dátumot nem hoztak nyilvánosságra, de a pletykák szerint hamarosan játszhatunk vele.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése