2009. március 3., kedd

Napi hírek 2009.03.03.

Mai hírekben szó lesz arról, hogy Melinda Gates betiltotta az iPhone-t, portolták a MAC OS 7-et iPhone-ra és megjelent a Tap Tap Revenge 2.


Mrs. Gates betiltotta az iPhone-t

A Vogue interjút készített Melinda Gates-el, aki többek között arról is beszélt, hogy néhány dolgot nem engednek gyermekeiknek. Ezek közé tartozik az iPhone és az iPod is. Igazán sajnáljuk a Gates kölyköket, amikor az iskolában nem villoghatnak az iPodjukkal, inkább a Zune-nal kell égetniük magukat.

MAC OS 7 iPhone-ra

A MacOS iPhone project sikeresen portolta a Mac OS 7 verzióját iPhone-ra. A portolt verzión fut a System Properties, MacPaint, Calculator és a MacDraw is, de problémák vannak a kurzorkezeléssel és a kilépéssel. Ha megoldják a jelentősebb problémákat, akkor nyilvánosságra hozzák a kódot.
A lenti képeken azért elég biztatóak.







Megjelent a Tap Tap Revenge 2


Mai napon megjelent a közkedvelt Tap Tap Revenge második része. Az alkalmazás teljesen új, 3D-s grafikát kapott, a színek és a megjelenítés a teljesítésétől függően egyre vadabbak lesznek. Első szembeötlő változás a menürendszer, de ebben a játékban inkább a dalok számítanak.
Az alkalmazásban 3 dal található, de lehetőség van 150 dalt ingyenesen letölteni, a választék a fejlesztő elmondása szerint hetente bővülni fog.
A fejlesztők Kid’s Mode-t is bele fejlesztettek, ahol mindenki nyer, a bátrak pedig a Career módban találhatnak kihívásokat. Az itt elért eredményeket az online ranglistán is szerepeltetik, de lehet pl. a MySpace-n is mutogatni.
Az alkalmazás ingyenesen letölthető a magyar AppStore-ból.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése