2009. március 16., hétfő

Skycoaster 3D +, szédülősök hátrányban

Nemrégiben jelent meg a Skycoaster 3D + alkalmazás, melyben hullámvasutazhatunk. A játék nagyon jóra sikerült, teljesen élethű a fizikája.
Indítás után a Beállítások képernyőt láthatjuk, jó néhány opció közül választhatunk: pl. milyen hátteret szeretnénk (11 fajta van), milyen magasságot és sebességet akarunk beállítani, akarunk-e dugóhúzót stb. A száguldás nagyon élethű, az első kocsi első székében ülünk, így minden hatás első kézből ér minket. Hegymenetben lassul a kocsi, a tetején majdnem megáll, a lejtőn pedig észveszejtően begyorsul. Menetközben hallhatjuk a kerekek dübörgését, a mögöttünk ülők sikolyát és válthatunk alsó nézetre is (mintha függővasút lenne).
A játék folyamatosan fejlődik, röpke 1 hónap alatt már három frissítésen esett át és hamarosan jön egy nagyobb frissítés, melyben már saját pályákat is létre tudunk hozni. Tulajdonképpen csak két dolgot lehet felróni a fejlesztőnek: a háttér nincs méretarányban a pályával és a sínek a levegőben lógnak, nincsenek tartópillérek. Reméljük a következő verziók valamelyikében javítják ezeket a hibákat.
Mindezek ellenére mindenkinek ajánlani tudom a játékot, melyet a 0.79 euróért lehet letölteni magyar AppStore-ból.
Végezetül jöjjön néhány kép és egy videó.







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése