2009. március 12., csütörtök

Napi hírek 2009.03.12.

Megjelent az iTunes 8.1

Mivel kijött az új iPod Shuffle, ezért frissíteni kellett az iTunes-t is. Elsősorban a sebességen javítottak (nagyobb könyvtárak betöltése, böngészés a Store-ban, szinkronizáció gyorsabb) és jobb lett a válaszidő is. További újdonság a CD-n lévő hanganyagok beimportálásnál jelentkezik: már 256 kbps alapértelmezett bitrátával másolja be a zenét.
Frissítés a program beépített frissítőjén keresztül érhető el.

Végre itt az igazi Bluetooth

Tegnapi napon a Cydiában megjelent az iBluetooth nevű program, mellyel már fileátvitel is lehetséges. Az alkalmazás 3.99 euróba kerül, szerintem simán megér ennyit. A fejlesztő az oldalán meg is indokolja, miért is kell ennyit fizetni érte. Elég sok pénzért vásárolta meg a fejlesztő eszközt (stack), továbbá igen sok munkát feccölt bele. Az alkalmazással a fileátvitelen túl lehetőség nyílik zenét sztereóban hallgatni, GPS hangját fülhallgatón hallani és internetes navigációra használni (DUN & LAP).
Indítás után választhatunk a 7 napos próbaverzió és a teljes értékű verzió között. A hatalmas érdeklődés miatt a fejlesztő szervere lehalt, még most is igen nehezen jön be. Az alkalmazás működéséről nézd meg a csatolt képeket.
A program egyelőre csak iPhone-on működik (min. 2.1 FW), iPod Touchon még nem.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése