2009. március 25., szerda

Idióta iPhone tolvaj

Igencsak rosszul járt egy iPhone tolvaj, az esetről a New York Post számolt be.
Sayaka Fukuda, egy 29 éves Manhattani hölgy február 21-én hajnalban a földalattira várt, amikor egy Daquan Mathis nevű egyén kikapta kezéből a telefont. Dulakodás alakult ki, de Mathis a haverjával együtt felugrott a bejövő szerelvényre.
Miután Fukuda feljelentést tett, hazament, ahol a kimenő üzenetek között egy emailt talált. Tudta, hogy nem küldött semmit, ezért megnyitotta és a csatolmányban a mellékelt fényképet találta. A képet maga a tolvaj készítette és elküldte a saját emailcímére. Fukuda rögtön elküldte az emailt a rendőrségre, ahol gyorsan azonosították a tolvajt.
Fukuda válaszolt Mathisnak és megírta, hogy elküldte a levelet a rendőrégnek is, hamarosan őrizetbe fogják venni. Mathis válaszában megfenyegette, hogy megöli, tudja hol lakik, hol dolgozik és ráküldi embereit.
Fukuda ezután figyelmeztette , hogy egy telefon miatt ne tegye tönkre az életét és adja fel magát, mielőtt rosszabbra fordulnak a dolgok. A tolvaj erre fittyet hányt, visszaírt, hogy igaza van, de nem megy el a rendőrségre.
Azonban ezt az idióta embert (mert nem lehet mást mondani olyanra, aki fényképet készít magáról és elküldi a tulaj emailcíméről) a rendőrség csütörtökön letartóztatta, most rablással és lopással vádolják.
Mathis azóta másik két bűncselekményt is bevallott, közte egy iPod ellopását.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése