2010. november 30., kedd

Napi hírek 2010.11.30.

Mai hírekben szó lesz az iPad fű alatti bevezetéséről, a Reckless Racing frissítéséről és az Infinity Blade megjelenéséről.

Hivatalosan is megérkezett Magyarországra az iPad

Különösebb hírverés nélkül hivatalosan is megérkezett Magyarországra az iPad, ma reggeltől már megvásárolható az Apple Premium Resellereknél.


iPad-et eddig is lehetett kapni, néhány külföldi tulajdonú műszaki áruház Magyarországra is allokált készletéből aranyárban, mostantól viszont „tiszta forrásból” lehet hozzájutni a világ vezető tabletjéhez. Az árak is olcsóbbak, mint az említett műszaki áruházakban.
Már csak a mobilszolgáltatókra várunk, hogy kijöjjenek külön iPad-es 3G-s adatcsomagokkal…


Frissült a Reckless Racing

Múlt héten már írtam a Reckless Racing új verziójáról, amely két új pályát, két újabb sofőrt valamint új autókat is tartalmaz. A játék frissült, Island nevű pályán éjszaka kell versenyezni, ami a fényviszonyok miatt igazán komoly kihívás, míg a Frozen Lake igazi powerslidingot tesz lehetővé, jókat lehet csúszkálni.
A frissítés ingyen tölthető le az App Store-ból.



December 9-én jelenik meg az Infinity Blade

A fejlesztő bejelentette, hogy a nagyon várt Infinity Blade nevű játéka december 9-én, csütörtökön jelenik meg, 5.99 dollárba fog kerülni és univerzális kiadás lesz, tehát iPhone-on és iPad-en is elfut. Mivel intenzív grafikával rendelkezik a program, ezért minimum iPhone 3GS és iPod Touch 3G szükséges a játékhoz.
Ahhoz képest, hogy mekkora munka van benne, milyen grafikát (és remélhetőleg játékélményt is) nyújt a játék, az ár nagyon barátságos.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése