2010. december 1., szerda

Vatera iPhone-ra

Ma jelent meg a legnagyobb magyar aukciós portál, a vatera.hu iPhone-os alkalmazása.
Nyitó képernyő elég egyszerű, de rögtön megkérdezi akarunk-e push üzenetet kapni, felhasználó nevünkkel és jelszavunkkal bejelentkezhetünk és indíthatunk egy keresését is.


Persze létezik külön Keresés fül is, ahol rengeteg szűrési feltételt állíthatunk be.


Egy kicsit zavaró, hogy a keresett kifejezés beírása után a Done gombra nem indul el a keresés, hanem le kell görgetni az oldal alján lévő, alapból nem látható Keresés gombra, de aki egyszer megtalálja, annak már rutin lesz ez.


A találati listából válogathatunk melyik részleteire vagyunk kíváncsiak. Adott termékbe belépve elég sok lehetőségünk van. Licitálhatunk, elolvashatjuk a termék leírását, megnézhetjük az eladó értékelését, megoszthatjuk másokkal az aukciót twitteren, Facebookon és emailben és kérdezhetünk az eladótól is.


Az adott aukcióra figyelést állíthatunk be. Ebben az esetben push üzenetet kapunk üzenet érkezéséről, licitálásról és az aukció befejezéséről is.
Aukciótár fülön láthatjuk a már említett aukciófigyelőt, licitált aukciókat és saját aukcióinkat is.


Végül az Üzenetek fülön láthatjuk a beérkező, elküldött üzeneteinket.


Véleményem szerint az alkalmazás nagyon részletesre sikerült, sokrétű funkcionalitással rendelkezik, kiválóan lehet vele vaterázni. Ingyen tölthető le a magyar App Store-ból.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése