2010. november 3., szerda

Játék leárazások: érdemes megvenni őket

Mai napon váratlanul leáraztak néhány játékot. A másfél hete megjelent Reckless Racing iPhone-os verziója 2.79 euró helyett 0.79 euróba kerül. Számtalanszor írtam róla, legutóbb a megjelenéskor. Aki szereti az autós játékokat, annak kötelező darab. Az akció rövid ideig tart, ne tétovázz megvenni az appot!



Aki esetleg nem ismeri a Free app a day oldalt (http://www.freeappaday.com/), az jobb lesz ha beteszi a kedvencek közé. Minden nap egy-két játékot ingyenessé tesznek. Általában tré játékok ezek, de ma kivételesen egy nagyágyút fogtak. A World Series of Poker nevű játék a pókerjátékok csúcsa. Nagyszerű, kihívásokkal teli gameplay, ötletes animációk és izgalmak várnak a játékosokra. Mindenkinek ajánlom, akár kezdő pókeres, akár haladó. Alapból is csak 0.79 euróba kerül, de a mai napon ingyen letölthető a magyar App Store-ból.


Harmadik ajánlott játék a Monster Trucks Nitro. Ebben a játékban egy behemót autót kell irányítanunk, versenyezni kell különböző pályákon. Ez is ingyen tölthető le az App Store-ból.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése