2010. november 23., kedd

Napi hírek 2010.11.23.

Hogyan aktiváld a Find My iPhone funkciót régebbi készülékeken?

A tegnap megjelent 4.2.1 verzióban újabb készülékeken (iPhone 4, iPad és iPod Touch 4G) ingyenesen elérhetővé tették a készülék elvesztése miatti Find My iPhone funkciót. Azonban a jóból az új készülékek kimaradtak. De az ilyen készülékek tulajdonosainak sem kell bánkódniuk, hiszem van a problémájukra megoldás.
Nem kell mást tenniük, mint olyan tulajt kell keresniük, aki az új készülékek valamelyikével rendelkezik és 4.2-es rendszer van az eszközön. Létre kell hozni egy ingyenes Find My iPhone accountot, és a régebbi készülékről az Apple ID-val és jelszóval be kell jelentkezni (ezen azonosítókat használod az App Store-os vásárlásnál is), majd engedélyezni kell a Beállításoknál a funkciót. Sajnos a szolgáltatás nem minden országban érhető el :(
Itt található egy részletes leírás.





Rossz Apple Photoshopolás

A tegnap megjelent 4.2.1-es firmware nem minden készüléken érhető el. A kompatibilis eszközök listáját az Apple közzétette honlapján (oldal alja), így felsorolásra került az iPod Touch 2G is. Ha figyelmesebben megnézed a képet, akkor láthatod, hogy a készüléken van háttérkép, Face Time is. Pedig ezek a funkciók nem elérhetőek iPod Touch 2G-re.
Fail…

1 megjegyzés:

  1. Sőt a facetime 3G-re sem elérhető, meg a kamera sem, mint ahogy 2G-re sem

    VálaszTörlés