2010. november 12., péntek

Játékhírek 2010.11.12.

Készül a Real Racing 2

A legjobb fizikával rendelkező autós játék, a Real Racing újabb alkalmazással bővül, mivel a fejlesztő bejelentette a második részt. Részletek még nem ismertek, de vannak ötletek miket lehetne még javítani. Így például a módosíthatnának a Carrier módon, a Gran Turismohoz hasonlóan lehetne autókat tuningolni vagy akár több pályát is beletehetnének a játékba. Megjelenést a karácsonyi időszakra teszik.


Megjelentek a Hupikék törpikék

Tegnap megjelent a Smurf’s Village nevű hupikék törpikés játék. Sztori a következő: a gonosz Hókuszpók rátalált a törpök lakhelyére, ezért menekülniük kellett. Új helyen kell letelepedniük, ahol egy falut kell felépíteni. A játék elég részletes grafikával rendelkezik, főleg retina display-en. Mivel ez egy Farmville-hez hasonló faluépítő játék, ezért minden nap kell vele játszani, különben pl. az elvetett kukorica kiszárad.
A játék freemium. Ez azt jelenti, hogy ingyen tölthető le, de vannak alkalmazáson belül megvásárolható dolgok, mint pl. a smurfberries, amely a játék valutája, felgyorsítható vele a falu fejlődése. A csomagár azonban 5 dollártól 60 dollárig terjed. Ha be akarsz fejezni egy falut, akkor minimum 12 dollárt kell elköltened…
A játékhoz Facebookos account kapcsolódik, Game Centeres integráció sajnos nincs, az összes játékmentés a telefonon van. Ha kitörlöd az alkalmazást, akkor törlődik minden, az alkalmazáson belül megvásárolt dolgok is :( Ez elég lehangoló, úgy látszik csak a pénzre mentek.
Kár hogy ilyen felhasználó-ellenes tulajdonságokkal megnehezítették a játékot, egyébként ígéretesnek tűnt.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése