2010. november 13., szombat

Napi hírek 2010.11.13.

Mai hírekben szó lesz az új iTunes-ról, a 4,2-es rendszer második GM verziójáról és néhány kép az új Cydiából.

Végre megjelent a 10.1-es iTunes

Tegnap végre megjelent az iTunes 10.1-es verziója. Ez már tartalmazza az AirPlay-t, amely lehetővé teszi a vezeték nélküli streamet iTunes-ból Apple TV-re. Továbbá a 4.2-es rendszert is csak ezzel lehet szinkronizálni, korábbi verziókkal nem. Az újdonságok között nem szerepel a korábban várt AirPrint.
A verzió jailbreak szempontjából biztonságos, az iPhone-t DFU módba lehet tenni és képes kezelni a custom firmwaret is.


Kidobták a 4.2-es rendszer második GM változatát is

Apple tegnap letölthetővé tette a 4.2-es rendszer második Gold Master (GM) verzióját. Általában a GM verzióból csak egy szokott megjelenni, de mivel az első változat egy komoly wifi bugot tartalmazott, az Apple kibocsátott egy második változatot is. A GM verziót általában nemsokára követi a végleges 4.2-es verzió.
A brit Telegraph viszont „jól értesült forrásból” úgy tudja, hogy november 24-ig kitolták a 4.2-es rendszer megjelenését. Godotra várva feeling…


Néhány kép a 4.2-es rendszerrel kompatibilis Cydiából

FunkySpaceMonkey közölt néhány képet a 4.2-es rendszerrel kompatibilis Cydiából. A változás elsősorban az iPad-es verziót érinti. Ez már támogatja a fekvő nézetet is, az UIPopovers segítségével iPad-esebb feeling van a csomagok betöltésénél és választásánál. Külön-külön fület kaptak a telepített csomagok és source-ok is.



iPhone-on nincs ennyi változás, csak az elején kérdezi meg, hogy Ki vagy?

2 megjegyzés:

  1. Helló !
    Nekem nem jön a az új Ituns nem kéne akkor frissítenie?

    VálaszTörlés
  2. Software upgrade-nél fel kellene ajánlania.

    VálaszTörlés