2010. április 11., vasárnap

Stílusosan: mérlegen a Libra Balance

Már megjelenés után megvettem a Libra Balance nevű játékot (főleg azért mert a magyar Nyisztor Károly fejlesztette), azonban 10 percnyi játék után letöröltem, mert aránytalanul nehéz volt. Persze nem felejtettem el teljesen, és amikor a fejlesztő azt írta hogy könnyített a játékmeneten, gondoltam adok neki még egy lehetőséget.
Maga a játék eléggé próbára teszi a játékos ügyességét. Lényegében úgy kell egy tálat a telefon döntögetésével irányítani, hogy a benne lévő golyók a tálon lévő lyukba essenek. Még a könnyítéssel együtt sem egyszerű beletalálni, mert sok golyó van, ráadásul időre megy az egész. A tálak domborzata is változatos, háromféle téma összesen 24 pályáján próbálkozhatunk. Célszerű a Playgrounddal kezdeni, majd a Classic és Ancient szint következik. Aki végigcsinálj -, mert azért végiglehet- az mehet a közepes erősségre, majd a nehézre. Csúcseredményünkkel online ranglistán is dicsekedhetünk.
A játék fizikája jóra sikerült, már elégedett vagyok vele, de finommotorikai problémákkal küszködőknek azért nem ajánlott. Az alkalmazás 1.59 euróért vásárolható meg a magyar App Store-ban, de van egy ingyenes verziója is hat pályával.



1 megjegyzés:

  1. Köszönöm az őszinte véleményt / kritikát.
    >> finommotorikai problémákkal küszködőknek azért nem ajánlott.
    Nos, valóban nem ők a célközönség. ;)

    Üdv,
    Carlos
    http://apps.nyisztorkaroly.org

    VálaszTörlés