2010. április 7., szerda

Napi hírek 2010.04.07.

Mai hírekben szó lesz egy trükkről és a hokiról.

Fényképezz iPad-en!

Ugyan az iPad-ben nincs kamera, de egy trükkel megoldották, hogy használja az iPhone kameráját. Egy japán fejlesztő két alkalmazást készített, egyet iPhone 3GS-re, egyet iPad-re. Telepítés után el kell indítani az alkalmazásokat, a két készülék bluetooth-on vagy azonos wifi hálózaton keresztül kapcsolódik egymáshoz és az iPad-en láthatóvá válik az iPhone-on lévő kép. Ezután iPad-en elkészíthető a képernyőkép. A program kifejezetten jól jöhet természet-, családi vagy sportfotózáshoz. Kirakják az iPhone-t és a máshol lévő iPad-en elkészítik a képet.
Az alkalmazás lehetőséget teremt zoomolásra és forgatásra az iPhone kihagyásával. iPadre tervezett Camera-A alkalmazás 0.79 euróba kerül, míg az iPhone 3GS-re írta Camera-B ingyenes.



Megjelent a Hockey Nations 2010


Korábbi cikkemben már beharangoztam a Hockey Nations 2010-et. Pár napja megjelent a játék, TouchArcade letesztelte.
A játékban kétféle bajnoki címért szállhatunk harcba, de edzhetünk, játszhatunk bemutatót és büntetőkben is összemérhetjük géppel az erőnket. Grafika jól sikerült, animációk is ütnek, hangok gyengébbek lettek. Virtuális joystickkel irányíthatjuk a játékosokat, plusz még három gombbal lehet szerelni, passzolni és lőni.
Játékmenet már annyira nem jó, mert a gép túl erősre sikeredett. Az ellenfél játékosai gyorsabbak, pontosabban passzolnak, mint a mieink. A két kapus viszont extra béna, későn vetődnek, könnyű gólt ütni.
Fejlesztő a következő verzióban javítást ígér, pluszban még beleteszi a cserét, verekedést és a multiplayert is. A játék 3.19 euróért vásárolható meg a magyar App Store-ból.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése