2010. április 19., hétfő

Újabb iPhone 4G találgatások

Hétvégén elárasztották az iPhone-os oldalakat egy San José-i bárban talált telefon képei.



Kinézetre akár a következő generációs iPhone is lehet. Kezelőgombok hasonló elhelyezkedésűek, mint az eddig megismerteken lévők, csak a SIM-tálca van más helyen. Alakra szögletesebb, nincs a szélén krómozott keret, van előlapi kamerája, 80 GB belső memóriával rendelkezik, nagyobb a képernyő felbontása is, vadiúj operációs rendszer fut rajta, de újra bebootolni már nem tud. Elindultak a találgatások, vajon ez lesz a jövő telefonja? Valaki szerint egy japán utánzat, de erről később kiderült, hogy maga a hír is hamis volt.
Közben az Engadget a januári kiszivárogtatott iPad képen fedezte fel a készüléket. A jobb felső sarokban lévő valami hasonlít rá.


John Gruber a Daring Fireballtól – aki általában megbízható információkkal rendelkezik az új Apple termékekről – is valósnak hiszi a telefont. Körbetelefonált és valószínűsíti a valódiságot. Nem pontosan így fog kinézni a végső modell, ez csak egy tesztkeret lehet, de a hátlap speciális kerámiából fog készülni, ez jobban átengedi a rádióhullámokat (GSM és 3G) és ütés- valamit karcolásállóbb is. Maga az Apple egyébként vissza akarja szerezni a készüléket.
Én már csak a júniusi bemutató után hiszek el bármit is.

1 megjegyzés:

  1. Úgy bírom az ilyen találgatásokat... Olyan képet mutassanak nekem, amin látszik az oprendszer is. De ha tényleg ez lesz az új, akkor nem biztos hogy váltok, elég ronda. Mellesleg egy prototipussal nem rohangálnak az utcán.

    VálaszTörlés