2010. március 30., kedd

Alkalmazáshírek 2010.03.30.

Mai hírekben szó lesz Navigon újabb frissítéséről, a Springboard Rotatorról és az internetes rádióadás rögzítéséről.

Navigon újra frissített

Korábban már beszámoltam a Navigon 1.5-ös változatába kerülő újdonságokról. Mai napon megjelent a verzió, amit ígértek bele is raktak. Így már használható a
- NAVIGON MyRoutes funkció. Személyre szabott ajánlást ad útvonaltervezéskor. Mindig háromféle útvonalat ajánl: egyiknél a sofőr vezetési szokásait, az adott hét napját és vezetés idejét is számításba veszi.
- kapcsolódhatsz twitterre és Facebookra. Lehetővé teszi az aktuális pozíció, úti cél és az érkezés várható idejének továbbítását a navigáció megszakítása nélkül.
- Panorama View 3D. NASA digitalizált adatait használtja fel, így a sofőr a készüléken is láthatja mi van előtte/mellette. A 3D-s látvány beépítésre került a térképekbe, így nem használ adatforgalmat, viszont alkalmazáson belüli vásárlással lehet csak hozzájutni.
Az alkalmazás 90 euróért vásárolható meg az App Store-ban. Régi tulajoknak ingyenes a frissítés.



Megjelent a Springboard Rotator, de elég bugos

Hétvégére ígérték a Springboard Rotator megjelenését, csúsztak pár napot. Cydia Store-ból vásárolható meg 2 dollárért, de elég bugos. Így például problémák lépnek fel Infiniboard, Five rows, Stacks és még jónéhány alkalmazás használata esetén is. Aki ügyes találhat alternatív forrást, így vásárlás előtt kipróbálhatja, hogy nála hiba nélkül működik-e.



Internetes rádióadás rögzítése

Két napja jelent meg az App Store-ben egy alkalmazás, mellyel internetes rádió adását lehet rögzíteni. A Snowtape nevű program elég sok beépített adót tartalmat, téma szerint kategorizálva találhatjuk a rádióállomásokat. A lejátszott zenét automatikusan felveszi, a rögzített zenéket utólag szerkeszthetjük, borítót rakhatunk hozzá, törölhetjük. Sajnos magyar adást nem találtam és új adó rögzítésére sincs lehetőség.
Az alkalmazás 1.59 euróért vásárolható meg az App Store-ban.


3 megjegyzés:

  1. Eddig is volt olyan rádió alkalmazás amivel lehetett felvenni. A juventusról vettem is fel vele. Meg fogom keresni mi volt a neve.
    saintex

    VálaszTörlés
  2. pocket tunes radio
    saintex

    VálaszTörlés