2010. március 12., péntek

Napi hírek 2010.03.12.

Mai hírekben szó lesz a multitaskingről és egy YouTube letöltőről.

4.0-ban jön a valódi multitasking?

Ugyan feltört telefonokon elérhető a Backgrounder, de Cupertinoban elsősorban spyware, adware és vírusok, másodsorban túlzott akkumulátor merülési probléma miatt eddig mereven ellenálltak iPhone-on alkalmazandó valódi multitaskingnek.
AppleInsider megbízható információja szerint viszont a 4.0-ás verzióban már lesz valódi multitasking. Részletek még nem ismertek, mert fejlesztés alatt van a rendszer.
Közben a legújabb béta verzióban találtak egy utalást a multitasking dialog boxra. Nem tudni mennyire fake a kép, de remélhetőleg Apple behozza versenytársaihoz képesti lemaradását ebben a témában is. Bár a fejlesztés szerintem csak a legújabb készülék firmware-jében lesz engedélyezve, az eddigiek továbbra is valódi multitasking nélkül lesznek elérhetőek.



WatchMob – YouTube letöltő alkalmazás

Újabb YouTube letöltő alkalmazás jelent meg a Cydiában, neve WatchMob. Indítás után a Search fülön ki kell keresni a letölteni kívánt videót, majd rákattintva elindul a letöltés, melyet a Downloads fülön lehet nyomon követni. A letöltött videó a Video fülön tekinthető meg.
Az alkalmazás a BigBoss repóból ingyenesen tölthető le. Persze a célra léteznek más alkalmazások, mint például a YourTube vagy MxTube. Ezek beépülnek magába a YouTube alkalmazásba. Mindenki kiválaszthatja a neki tetsző alkalmazást.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése