2010. október 26., kedd

Napi hírek 2010.10.26.

Mai hírekben szó lesz a VLC-ről és a jövőről.

Megjelent a VLC iPhone-ra

Tegnap megjelent a VLC iPhone-ra, pontosabban az iPad-es változat lett univerzális, azaz működik iPhone-on (3GS, 4) és iPod Touch-on is (3G, 4G). Az alkalmazás nagy előnye, hogy képes avi filmeket lejátszani, így nem kell őket konvertálgatni. Ha lesz időm, készítek egy avi lejátszó tesztet az összes ismert alkalmazással.
Ez ingyen letölthető a magyar App Store-ból.


Jön a Back to the future iPad-re

A játékot készítő Telltale Games közzétette, hogy a PC-s és Mac-es decemberi megjelenést követően a játékot kiadják iPad-re is. Az első epizód hat hónappal a harmadik rész után játszódik, természetesen szerepel benne Marty McFly és Doc Brown is. Brown a filmben is játszó Christopher Lloyd hangján szólal meg. A játék klikkelős akciójáték lesz, sztori kidolgozásában a három rész forgatókönyvírója, Bob Gale is részt vett. Amint lesz róla újabb infóm, közzéteszem.
A készítő honlapján egy kulisszák mögötti videó is megtekinthető.

3 megjegyzés:

  1. A vlc más programból megnyitott filmet (pl. downloads) az inbox mappába rak. Azt az itunes-ban látom. Van benne több mint 2GB. Gépről törölni nem lehet, telefonon nem látszik a mappa.
    Sajnos ez így kuka.

    VálaszTörlés
  2. mi a fenéért nem működik 3gn? miért csak 3gsen és 4en müködik?:@ kezd elegem lenni:@ horribilis árakon lehet még kapni még mindig a 3G-t de sok minden nemis kompatibilis vele:S

    VálaszTörlés