2010. október 30., szombat

Hungary Tourism iPhone eFestival díjat nyert

Megjelenéskor már bemutattam a Hungary Tourism alkalmazást. Ügy látszik nem csak nekem tetszett, mert az eFestival zsűrije eTurizmus kategóriában második hellyel díjazta az appot. Gratulálok!

Az AFF Group által fejlesztett, a hazai szálláshelyeket és programokat bemutató Hungary Tourism iPhone alkalmazás eFestival díjat nyert. A hazai piacon teljes egészében újszerű – üzleti reklámoktól mentes és mobilszolgáltató független - megoldást az Magyar Tartalomipari Szövetség (MATISZ) eFestival zsűrije az eTurizmus kategória második legjobb helyezettjének jelölte meg.

A szolgáltatás - jellegéből adódóan - nem direkt kereskedelmi célokat szolgál, ezért ár információ nem található az alkalmazásban. Az alkotók fő célja az volt – s ezt ismerte el a zsűri is -, hogy az ország teljes egészére elérhető, hiteles adatokkal kíván szolgálni a külföldről hazánkba látogató, országunkkal ismerkedni vágyó turistáknak. Az alkalmazás az Apple áruházából ingyenesen érhető el. Az eddigi letöltési adatok szerint a megoldás több hétig piacvezető volt az AppStore-ban, mutatva a mobiltelefonos szolgáltatás hasznosságát (http://itunes.apple.com/hu/app/hungary-tourism/id391346772?mt=8#).

Az AFF Group fejlesztése révén a hazánkba látogató közel 25 ezer turisztikai szolgáltatás között böngészhet: szálláshelyek, étterem, látnivaló, Tourinform iroda, rendezvények, strand, gyógyfürdő, szabadidős kikapcsolódás teszi teljessé a palettát. A legtöbb szolgáltatásról képgaléria is elérhető, illetve az ajánlatok elmenthetők, a különböző eseményekkel kapcsolatban automatikus riasztások állíthatók be. A „közel hozzám” szolgáltatás segítségével helyfüggő ajánlatokat kap bárki, melyek azonnal megjelennek a beépített Google térképen. Az alkalmazásban, amely két nyelven - angolul és magyarul - érhető el, helyet kapott egy időjárás előrejelző szolgáltatás is, amely a friss helyzetkép mellett 5 napos előrejelzést biztosít. A közösségi megosztások mellett aktuális üdülési ajánlatok, friss hírek olvashatók, és azonnal hívható az éjjel-nappal rendelkezésre álló Concierge szolgálat. A külföldi felhasználók számára az angol verzióban olyan hasznos szolgáltatások is elérhetők mint a hangos szótár, vagy a valutaváltó.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése