2010. október 5., kedd

Napi érdekességek

Tony Curtist iPhone-nal temették el

Tony Curtis, a magyar származású színésznagyság múlt szerdán hunyt el 85 éves korában. Tegnap Las Vegasban temették el, sírba vitte néhány kedvenc használati tárgyát is: egy Stetson kalapot, Armani sálját, sofőrkesztyűjét, egy iPhone-t és kedvenc regényét (Anthony Adverse), amiből színésznevét is merítette. Rendkívül sikeres karriert futott be, 130 filmben játszott. Mindig vállalta magyar származását, 2003-ban még egy országimázs filmben is szerepelt, amiben Magyarországot reklámozta.
Igen közel állhatott a szívéhez az iPhone, mivel azzal együtt temették el. Isten nyugosztalja!


Így néz majd ki Jobs háza

Steve Jobs hosszas huzavona után új házat építhet. A tervek megihlették a Joy of Tech szerkesztőit, mert készítettek a házról egy vicces vázlatot. A birtokon többek között megtalálható egy külön GSM-átjátszó torony a hívásszakadás megakadályozására, lőtér a konkurens tabletek szétlövésére, katapult az Apple központjába és egy börtön Eric Schmidtnek. Kattints a képre a nagyításért.


iPad agyonlövése

Továbbra is vannak idióta emberek. FreeTaxUSA szerint az adózásra való felkészülés kidobott pénz, ezért készítettek egy videót, melyben szétlőnek egy iPad-et.
Szerintem ez is kidobott pénz. Magyarországon pedig még mindig nem lehet hivatalosan kapni…


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése