2010. május 26., szerda

Napi hírek 2010.05.26.

Mai hírekben újra szó lesz az alapértelmezett böngészőről, a repülő herkentyűről és a GTA Chinatown Wars Lite verziójáról.

Browser changer (aka. OpenOpera) v2.0

Múlt héten írtam hogyan lehet az Opera Minit alapértelmezett böngészővé tenni. Azóta átalakították a programot, kiegészítették újabb böngészőkkel (Atomic, iCab Mobile, Perfect Browser) és nevet is váltott. Most Browser Changer névre hallgat, továbbra is ingyenesen tölthető le a Cydiából. A csomag egy SBSettings kapcsolót is tartalmaz. A telepítés után a Settings-ben be kell állítani melyik böngészőben nyissa meg a linkeket, így már nem a Safari ugrik fel.
Nem tudom a Safarin és az Operán kívül más böngészőt használnak-e, én maradok a Safarinál.


Parrot AR.Drone bejelentés

Az év elején szó volt a Parrot AR.Drone nevű repülő szerkentyűről. Akkor még nem tudtunk sem árat, sem megjelenési időpontot. Ezeket még mindig nem tudjuk, de a június 15-én kezdődő E3 konferencián nyilvánosságra hozzák az információkat. Még januárban 500 dollárt és évvégi megjelenést pletykálgattak, szűk egy hónap múlva okosabbak leszünk.


Megjelent a GTA Chinatown Wars Lite verziója

Rockstar megjelentette a nagysikerű GTA Chinatown Wars ingyenes verzióját. A játékban 3 küldetést lehet teljesíteni. Aki még nem próbálta és kedvet kapott a teljes verzióra, 7.99 euróért vásárolhatja meg az App Store-ból, míg az ingyenes innen érhető el.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése