2010. május 3., hétfő

SHSH információ lementése lépésről-lépésre

Ez az útmutató részletesen elmondja hogyan kell iPhone 3GS, iPod Touch 2G és 3G, valamint iPad készülékeken az SHSH információt lementeni. Apple az új készülékeknél letiltotta a downgradet, azaz alacsonyabb verziószámra való visszaállítást. Azonban a lementett információk segítségével későbbiekben a készülék downgradelhető lesz.

1. lépés: Indítsd el az iTunest és csatlakoztasd a készüléket a számítógéphez. Készítsd backupot. Amikor kész van, zárd be az iTunest és szedd a a készüléket a számítógépről.

2. lépés: Töltsd le az AutoSHSH-t erről a helyről (oldal teteje).

3. lépés: Tedd a készüléket Recovery módba. Kapcsold ki, majd tartsd nyomva a Home gombot, közben csatlakoztasd a készülékhez az USB kábelt. Tartsd nyomva a Home gombot, amíg meglátod a “Connect to iTunes” logót. Miután az iTunes elindul, zárd be.


4. lépés: Indítsd el az AutoSHSH-t. Legyél az internetre csatlakoztatva és legyen telepítve a Java Runtime. Ha nem, akkor töltsd le és telepítsd. Győződj meg arról, hogy a készülék Recovery módban van és csatlakoztatva van a számítógéphez.

5. lépés: Nyomd meg a “Grab my SHSH blobs automatically” gombot. AutoSHSH elindul.

6. lépés: AutoSHSH végül megkérdezi, hogy hova mentse a fájlt. Válassz egy olyan könyvtárat, amit könnyen megjegyzel.

7. lépés: Indítsd újra a készüléket.

Kész vagy! Az SHSH információ a számítógépedre és Saurik szerverére is elmentésre került. Amennyiben valami „váratlan” történik, már védve vagy. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése