2010. május 18., kedd

Napi hírek 2010.05.18.

Mai hírekben szó lesz a következő generációs iPhone-ról és a Gameloft szülinapi videójáról.

iPhone 4G/HD speckó

A jelenlegi iPhone–t is gyártó Foxconn állítólag 24 millió darabos rendelést kapott a következő generációs készülékre. Ezeket decemberig kell leszállítania, ebből csak júniusra 4.5 millió (!) darab jut. A telefon 960*640 felbontású képernyővel, 512 MB memóriával és nagyobb akkumulátorral lesz ellátva. A képernyő használni fogja az ún. IPS (in-plane switching) és FFS (fringe-field switching) technológiát, melyek a kedvezőbb oldalról megtekintést és erős napfényben való jobb olvashatóságot segítik. Ezzel állítólag az Apple az ebook olvasást akarja nyomni. Maga a képernyőpanel 33 %-kal vékonyabb lesz, így több hely jut az akksinak. Az információkat nem erősítette meg senki.
Közben újabb videók láttak napvilágot a vietnámi készülékről. A videókon tulajdonképpen semmi komoly nem történik, az Inferno nevű analizáló szoftver indul el.





Gameloft fejlődése

Idén 10 éves a Gameloft, az egyik legnagyobb iPhone-os játékfejlesztő cég. Születésnap ünneplésére május 21-ig naponta egy játék ingyenesen tölthető le (remélem figyelitek twitter üzeneteimet :) és a fejlődésről készítettek egy videót is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése