2010. május 27., csütörtök

Itt a Sanoma focis alkalmazása: FociVB

Mai napon megjelent a Sanoma újabb alkalmazása, mely a június 11-én kezdődő foci vb-re készült. Indítás után ki kell választani melyik csapatnak szurkolsz (a csapatok az angol abc szerint vannak sorba rendezve), majd a soron következő mérkőzéseket láthatjuk.


Egy meccsre kattintva lenyílik a megosztási lehetőség: Facebookra, twitterre és emailen lehet kilőni a meccset, így értesítve más focibarátokat, nehogy lemaradjanak a mérkőzésről.
Apropó, értesítés! Az alkalmazás képes push üzenetet küldeni a meccsek kezdéséről és a végeredményről is, így Te sem maradsz le semmiről.


Navigálni a jobb oldalon lévő kupára kattintva lehet, bejön a menü. Itt számtalan lehetőségünk van. Kétféleképpen is megnézhetjük a mérkőzéseket, egyrészről a Mérkőzések menüpont alatt, másrészről a Teljes menetrendnél. Elsőnél időrendben, míg a másodiknál csoportonként.



Hírekben a legújabb focis híreket olvashatjuk, így nem kell felmenni a sportújság honlapjára.


A Csapatok menüpontban csapatképpel és országleírással láthatjuk a résztvevőket, külön egyesével minden játékost is (Egy kis hiba: Kaká klubszinten még az AC Milannal van, pedig már egy éve eligazolt).
Hogy mi magyarok se maradjunk ki az alkalmazásból, beraktak egy Történelem menüpontot, ahol minden világbajnokságról leírást találunk. Így mi is emlékezhetünk hajdani sikereinkre.


A programban még megnézhetjük a vb hivatalos labdáját (külön történetekkel fűszerezve) és ha valaki van olyan szerencsés, hogy kijut Dél-Afrikába, akkor a Stadionok menüpontban Google-térképen még azt is megnézheti hogyan jut el a mérkőzésre.
Sanoma az iTunes-os leírásban még ígér élő szöveges meccsközvetítéseket is, de ezt értelemszerűen nem tudtam kipróbálni.
A program színvonalban hozta a megszokott magas Sanoma-minőséget, ingyenesen tölthető le a magyar App Store-ból. A vb ideje alatt ezt az alkalmazást fogom a legtöbbször elindítani :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése