2010. január 4., hétfő

Napi hírek 2010.01.04.

Mai hírekben szó lesz egy lockscreen alkalmazásról és a Final Fantasy fő alkotójáról.

Zárva vagyunk

Jónéhány emberrel előfordul, hogy a Power gombbal nem zárja le a képernyőt és a zsebében véletlenül elindít egy alkalmazást. Ennek kiküszöbölésére és illetéktelen használatra alkották meg az AppLocket nevű alkalmazást, mellyel hatféle módon lehet a képernyőt lezárni. Alapértelmezett lezárás a hangerőnövelő gomb kétszeri és a hangerőcsökkenő gomb egyszeri lenyomása, feloldás fordított.
Óvatosan kell bánni a lezárással, mert ha a Settingsben rosszat állítottál be, akkor a telefont safe módba kel tenni és a Cydián keresztül uninstallálni kell az alkalmazást.
Az alkalmazás 2 dollárért vásárolható meg a BigBoss repóból.






Jön a Final Fantasy iPhone-ra?

Ez még nem tudhatjuk, de a konzolokon népszerű sorozat designere, Hironobu Sakaguchi egy iPhone-játékon dolgozik. Részletek nem ismertek, de néhányan azt gondolják, hogy a Nintendo DS-en megjelent Blue Dragon Plus lesz átírva iPhone-ra. Blue Dragon Plus a Final Fantasy XII: Revenant Wings-hez hasonló valós idejű stratégiai játék.
Sakaguchi a 90-es években szerzet magának hírnevet. Nem kevesebb, mint 45 játék készítésében vett részt, többek között a ma már klasszikusnak számító a Final Fantasy 1-11, Xenogears, Vagrant Story, Chrono Trigger és a Final Fantasy Tactics játékokban működött közre.

2 megjegyzés:

  1. Mi annak a proginak a neve ami ki ùtja az ido mellett a szabad memoriat mint Ami a screenshOoton látható?

    VálaszTörlés
  2. SBSettings, Cydiából tölthető le.

    VálaszTörlés