2010. január 5., kedd

Meghalt a király, éljen a király (?)

A tört alkalmazásokról ismert appulo.us rövidesen meghal. Legalább is az oldal fórumának számon tartott hackulon megjelent post szerint.
TDDebug nevű felhasználó postjában kifejti, hogy az oldal tulaja magánéleti problémák miatt már nem tud vele foglalkozni, ezért tulajdonképpen átadja másoknak a stafétabotot. Az oldal az utóbbi időben már úgy is nehezen volt használható, így a hónap végéig becsukják. Annak az elvetemültnek aki esetleg letöltött az oldalról alkalmazásokat, nem kell szomorkodnia, mert egy új oldal veszi át a szerepet. Az apptrackr megkapja a teljes adatbázist, átveszi az appulo teljes funkcionalitását, de nem lesz annak másolata. Nem csak egy ember fogja menedzselni, hanem jónéhány designer és programozó is részt vesz a munkában.
Elsődleges célként jelölték meg az oldal sebességének javítását. Ez nem az egyik napról a másikra fog megtörténni, de ez az elsődleges prioritás. Fontos döntéseket egy tanácsadó testület fogja hozni, amely a scene tagjaiból fog verbuválódni. (?)
Gyors feltöltési rendszert ígérnek automatikus linkanalízissel és moderációval.
Kiválasztottaknak már elérhető az oldal béta változata. Aki kiemelt felhasználó akar lenni, az adakozhat is. Ez azért felveti azt a kérdést, hogy vajon fizetős lesz-e a tartalom? Vagy csak gyorsabban tölthetnek le a fizetős felhasználók? Ha minden a tervek szerint alakul, akkor még ebben a hónapban leváltják az appulot.
Azért még marad nyitott kérdés: mi lesz a nyúlványokkal, mint hackulo forum, Installous, Crackulous?

FÉLREÉRTÉSEK ELKERÜLÉSE VÉGETT AZ IPHONEHÍREK ELÍTÉLI A TÖRT ALKALMAZÁSOK HASZNÁLATÁT. MANAPSÁG ELÉG SOK ALKALMAZÁSNAK VAN INGYENES VÁLTOZATA IS, ÉS A LEGTÖBB FIZETŐS ALKALMAZÁS PEDIG PÁR EURÓBA KERÜL. EZ NAGYON JUTÁNYOS ÁR A KONZOLOKRA KAPHATÓ PROGRAMOKHOZ KÉPEST.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése