2009. május 2., szombat

Napi hírek 2009.05.02.

Mai hírekben szó lesz az ikon 200 díjcsomagról, a Tiger Woods PGA Tourról, és a JD Power felmérésről.

Ikon 200 készülékárak

T-Mobile nyilvánosságra hozta a május 1-től bevezetett ikon 200 csomagban fizetendő készülékárakat. Eszerint 12 hónapos hűségnyilatkozat esetén a fekete 8 GB-s és a 16 GB-s fehér telefonért 87.990 forintot, a fekete 16 GB-s 107.970 forintot kell fizetni. Kétéves hűségnyilatkozat esetén a fekete 8 GB-s és a fehér 16 GB-s 62.970 Ft, a fekete 16 GB-s 82.980 Ft-ba kerül.
Ez a csomag megfelel azoknak, akik keveset interneteznek, de az iPhone sok előnye mellett ezt a készüléket akarják használni.

Megjelent a Tiger Woods

EA Mobile megjelentette Tiger Woods PGA Tour nevű játékát, melyben olyan valósághű pályákon játszhatunk, mint Pebble Beach, St. Andrews, TPC Sawgrass, Doral, TPC Boston, The K Club és Fancourt. Golfozhatunk Tiger Woods vagy más hírességek ellen, mint pl. Annika Sorenstam, Vijay Singh, Natalie Gulbis és Retief Goosen.
A játékot kifinomult 3D-s grafika, élethű hangok (olyan kommentátorok, mint korábbi profi golfozó Sam Torrance és a The Golf Channel's kommentátora Kelly Tilghman) és jól eltalált kameranézetek teszik élvezetesebbé.
A játék elég nagy, 160 MB, 7.99 euróért megvásárolható a magyar AppStore-ból.



iPhone-nal a legelégedettebbek a felhasználók

A J.D. Power and Associates nevű piackutató cég felmérése szerint az okostelefonok közül az iPhone-nal a legelégedettebbek a felhasználók. Az iPhone a 2008 júliusa és decembere között végzett felmérés szerint a megszerezhető 1000 pontból 791-et kapott. Őt követte az LG 772 ponttal és a Samsung 759 ponttal. A vizsgálatnál figyelembe vették a kezelhetőséget (30 %-os súllyal), az operációs rendszert (22 %), kiegészítőket (21 %), desingt (18 %) és az akkumulátor teherbírását (9 %).
Ha megnézzük a csatolt képet, láthatjuk hogy egyedül a akkumulátor teherbírásában kapott az iPhone gyenge minősítést, a többiben magasan verte a mezőnyt.
Az okostelefon használók a felmérés szerint naponta 17 db emailt küldenek és a felhasználók 82 %-a használja rendszeresen személyes információkezelési alkalmazásokat, mint pl. a Címjegyzék és a Feladatok (to do list).
„Ahogy a fogyasztók nagyobb tudású készülékekre váltanak, egyre nagyobb igényeket támasztanak telefonjukkal kapcsolatban, ezek a készülékek az életüket kényelmesebbé és szórakoztatóbbá teszik.” – mondta Kirk Parsons, a J.D. Power and Associates vezérigazgatója.
Tehát a felmérés szerint kedvenc telefonunk verte a mezőnyt, remélhetőleg még sokáig hasonló eredményeket kapunk :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése