2009. május 7., csütörtök

Megjelent a 3.0 FW ötödik bétája

Az Apple nem várta meg az eddig megszokott kéthetes béta kiadási intervallumot, hanem a tegnap (8. napon) megjelentette 3.0 FW fejlesztőknek szánt ötödik bétáját. Lehet, hogy az alig egy hónap múlva kezdődő WWDC-re már kiadható verzióval akarnak rendelkezni. A bétával párhuzamosan az iTunes 8.2-es verziója is frissült.
Szokás szerint a cég nem részletezte milyen újdonságok vannak az új bétában, de figyelmes fejlesztők a következőket vették észre:
- AT&T ügyfeleknek eltűnt az MMS, de külföldieknek van. Erre persze megindult az összeesküvés elméletek gyártása, de én azt mondom várjuk ki a végét.
- Fényképeknél az alsó sorban levő ikonok (mint pl. a Kuka ikonja) megjelenik fekvő módban is. Eddig csak állóban lehetett ezeket nyomkodni.
- SMS küldésnél visszatették a küldéskori visszajelző hangot.
Amint további részleteket tudok meg, tájékoztatlak benneteket.

4 megjegyzés:

  1. Esetleg hol lehet hozzájutni az ipod Touch 2G változathoz?
    Lehetséges, hogy kipróbálnám!
    Ja, és nem vagyok tagja a tesztelőknek, szal nincs jogosultságom azokat "rendesen" megszerezni, de gondolom van más módja is, hogy meg lehessen szerezni ;)

    VálaszTörlés
  2. Itt egy link, de csak akkor rakd fel, ha tudod mit csinálsz, mivel seperc alatt tönkre lehet tenni a készüléket!
    http://www.novaup.com/download/1ubk6i59bum1m
    Csak saját felelősségre!

    VálaszTörlés
  3. Köszi!
    Ezzel úgy lehet csinálni, hogy a 2,1-es rendszerre lehet feltenni? Vagyis a 2.2.1-esre nem? (Már buherált változat van fent, a redsnOw 3-as)
    Vagy ennek mi a jelentősége?
    Amúgy ezzel csak annyi a dolgom, hogy csatlakoztatom a géppel a kütyüt, majd az iTunes-el Shift+ Restore ezzel a fájlal, és elvileg kész, ennyi?
    Amúgy ha esetleg még sem menne, vagy nem kell ez a béta, akkor egy régebbi fix hivatalos ipsw-el vissza lehet állítani a kütyüt nem?
    Tudom, saját felelősséggel, de azért is kérdezem, mert a béta 1-et sajnos nem sikerült úgy felraknom, hogy működjön is a készüléken. Ezután az eredeti ipsw-el állítottam vissza.

    VálaszTörlés
  4. Ahogy olvastam Shift+ Restore kell neki, de én nem vagyok olyan bátor, hogy feltegyem magamnak. Visszaállításról nincs infóm.
    Ha Te is bizonytalan vagy, akkor javaslom hogy inkább várd meg a hivatalos 3.0-t.

    VálaszTörlés