2010. szeptember 18., szombat

Napi hírek 2010.09.18.

Mai hírekben szó lesz a 4.1-es jailbreakről, a fehér iPhone-ról és az alkalmazásokat futtató Apple TV-ről.

Keményen dolgoznak a 4.1-es jailbreaken

A 4.1-es jailbreaket készítő Chronic Dev Team blogjában intette türelemre a pattogókat. Nem akarnak egy időpontot mondani, mert semmi értelme sincs. Keményen dolgoznak, amikor már lesz publikálható eredmény (demo, kép vagy esetleg egy letöltési link), azt a blogjukon közzé fogják tenni. Tartsátok nyitva a szemeteket!

Karácsonykor lesz fehér iPhone 4 (?)

Anno egy kis csúszást ígértek a fehér iPhone 4 megjelenésére. Azonban gyártási problémák léptek fel, még mindig nem lehet kapni, évvégére ígérték. Egy lelkes szurkoló írt Jobsnak egy levelet, amelyben kifejtette, hogy már régóta gyűjt iPhone 4-re, de fehéret akar venni. Vajon mikor lesz elérhető?
Jobs röviden válaszolt:
„Karácsony évvégén van.”
Persze sohasem lehetünk biztosak az email eredetiségében, de valósnak tűnik. Reméljük Jobs nem hóval behavazott fekete iPhone-ra gondolt :)


Apple TV alkalmazásokat futtat?

Mivel az új Apple TV-n is iOS fut, ezért felmerült a kérdés, vajon a későbbiekben – akár jailbreakelve - képes lesz-e alkalmazásokat futtatni. Maga Steve Jobs jelentette ki a egy Bloomberg Businessweeknek adott interjúban, hogy amikor eljön az ideje, az Apple TV-nek is olyan alkalmazásboltja lehet, mint az iPhone-nak az App Store.
Jelenleg az Apple TV csak streamelésre képes, tartalom tárolására nem. Azonban ma már nem drága egy flash memória, így a közeljövőben elképzelhető, hogy beépítik a készülékbe.

2 megjegyzés:

  1. SZia !
    Segítenél nekem az itunsban?
    Ha berakok 1 albumot már 2 éve használom de sosem sikerült úgy beállítanom hogy az előadót a zeneszámot egyszerre írja ki. Biztos én vagyok a hülye . most néztem hogy winampon a id3.1 számon fut ez a beállítás viszont az ituns csak 2.4 es arra gondoltam hogy konvertálom de nem lehet . Segítenél?

    VálaszTörlés
  2. Nekem 2.2 és 2.3 idtagnál is jól írja ki. iTunes Playlistben jól van beállítva?

    VálaszTörlés