2010. szeptember 1., szerda

Napi hírek 2010.09.01.

Mai hírekben szó lesz az élő közvetítésről és az iPhone 4 áttervezéséről.

Kövesd élő streamen a ma esti prezentációt!

2005 után a mai napon újra élőben élvezhetjük az Apple (aka Steve Jobs) prezentációját. 10.6 Snow Leopardot futtató Mac-en, minimum 3.x firmware-rel rendelkező iPhone-on, iPod Touch-on vagy iPad-en a böngésződbe írd be a www.apple.com címet és kövesd az élő streamet, így nem maradhatsz le semmiről. Az esemény magyar idő szerint este 7 órakor kezdődik. Apple-t az vihette rá újra az élő közvetítésre, hogy a múltkori iPhone 4 bemutatón Jobs nem tudta prezentálni a telefon képességeit, mert szinte mindenki élőben közvetítette az eseményt és nem volt szabad sávszélesség.
Bemutatandó termékek vonatkozásában a várakozások nagyok: lesz új iPod Touch, lehet új Apple TV (iTV), új iPod nano, 99 centért sorozatokat nézhetsz. Remélhetőleg lesz magyar vonatkozása is a bemutatónak. Talán megemlítik az iPhone 4 és az iPad hazai forgalmazását is. Talán.


Október 1-én jön az áttervezet iPhone 4?

Steve Jobs az iPhone 4 térerőproblémáját első körben egy ingyenes tokkal oldotta meg. Ezt a lehetőséget viszont csak szeptember 30-ig tartotta fenn, de nem szólt arról mi lesz utána. Elindultak a találgatások, vajon az Apple áttervezi-e a telefont.
Tegnapi hír szerint Marco Quatorze, a mexikói Telcel telefontársaság egyik igazgatója megmondta a tutit. Azon Telcel ügyfelek, akik szeptember 30-ig vásárolják meg a készüléküket, azoknak a dátum után lehetőségük lesz azt kicserélni a megújult modellre.
Egyébként ezt eddig is sejthettük. Mivel ez konstrukciós hiba, csak áttervezéssel lehet javítani. Cupertinoban szeptember 30-ig adhattak időt maguknak, így egy kisebb módosítással javíthatják a hibát. Nagy változás nem várható, mivel ebben az esetben a gyártást kellene jelentősen átalakítani, azt pedig senki sem akarja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése