2010. szeptember 23., csütörtök

A nagy sorbanállás

Ebben a postban számolok be az iPhone 4 roll-outról. A post folyamatosan frissül.

Az est folyamán alkalmam volt beszélgetni Király Istvánnal, a Magyar Telekom marketing vezérigazgató-helyettesével.
Király István elmondta, hogy a darabszámmal kapcsolatban konkrét számot nem mondhat, de 1-2 hónap múlva már remélhetőleg nem nagyon kell várni. Árban széles palettát kínálnak, így mindenki megtalálhatja a neki kedvezőt.
Eddig az iPhone 4 volt a legkésőbb bemutatott modell: ők mar két hónapja készen álltak az indulásra, az Apple-Deutsche Telekom tárgyalások határozták meg a magyar indulás dátumát.
Konkurencia: nyitottak a versenyre, akármikor jön is el (1-2-3-4 hét !), nekik vannak a legjobb szolgáltatásaik és 3G-s hálózatuk, nem félnek a konkurenciától. Becslése szerint a T-Mobile részesedése az okostelefonok piacán kb. 60 %, ami felülreprezentált a cég kb 43 %-os piaci részesedéséhez képest.
0:01 Az első!


23.10 Osztják a sorszámokat.22:15 Megvolt a sajtótájékoztató. Eva Binders Deutsche Telekom dt készülék beszerzési igazgató beszélt az Apple és a DT kapcsolatáról.
Király István M. Telekom marketing vezérigazgató-helyettes kiemelte a retina displayt és az ingyenes T-Mobile navigációt. iPhone a legokosabb telefon.
Keszég Attila értékesítési vezérigazgató-helyettes szerint mivel már több mint 300 ember áll a sorban, ezért megnövelték az itteni készleteket.
Akkor mennyi lehetett?Akik először vehetik majd át.Sajtótájékoztató helyszíne. T-Mobile készül, visszaszámlálás.Arena 21.00 mindenki itt van. Sor vége valahol a távolban.Europark, 20.30. Azért ennél többre számítottam. Mindenki az Arénában van?Westend, T-Pont 13 óra. Mivel csak péntek délelőtt 10 órától kezdik az értékesítést, nincs sorbanálló.Westend, alagsor, szerződéses partner. Dettó.
- Posted using BlogPress from my iPhone

2 megjegyzés:

  1. Nem is tudom mit keresel a WestEnd-ben. Irány az Arána Pláza!

    VálaszTörlés
  2. Oda is megyek, de csak este. Addig még beiktatok más értéklesítő helyet is :)

    VálaszTörlés