2009. július 31., péntek

T-Mobile sajtótájékoztató

T-Mobile a mai napon sajtótájékoztató keretében mutatta be az új iPhone 3GS-t.
Winkler János, a cég vezérigazgatója elmondta, hogy egy éve kezdték el forgalmazni a telefont. Az iPhone a maga nevében páratlan, új kategóriát jelentett a telefonok piacán. A sikerhez hozzájárult a már 65 ezer alkalmazással bíró AppStore is.
T-Mobile-nak exkluzív szerződése van az Apple-el, Magyarországon csak ők forgalmazzák a készüléket (azt sajnos nem sikerült megtudni meddig tart az exkluzivitás).
T-Mobile már az ország 70 %-át lefedi 3G eléréssel, legjobb hálózattal rendelkeznek, támogatják a 3GS sebességét is (7.2 Mbps letöltés). Külön triple-pay díjcsomagokat dolgoztak ki iPhone-ra (Ikon, Mobilmánia), amelyek egyedülállóak a piacon.
Nagyon kevés telefont kaptak az Apple-től, a készlet maximum 1 hétig lesz elegendő, és nem tudják mikor kapnak új szállítmányt.
Ezután Gricser Péter vette át a szót, aki beszélt a meglévő 3G-s ügyfelek új készülékre váltásáról. Minden váltani szándékozónak személyre szabott ajánlatot tesznek, ami függ a készüléktől, hűségnyilatkozat hosszától, díjcsomagtól és hogy Arany vagy Platina kártyás ügyfélről van-e szó. Konkrétumokat a boltban lehet megtudni. Szifonosok megtudták, hogy aki október 31-ig vette 2 éves hűséggel 50e kötbér + az új választott díjcsomag. Ez az egyedi ajánlat.
Babják Zoltán következett, aki bemutatta a 3GS új tulajdonságait: sebesség, kamera, videó-szerkesztés, iránytű, hangvezérlés, spotlight keresés.


Kérdésre válaszolva elmondták, hogy nem szűrik a VOIP-ot, tehát engedik a Skype-olást.
9 órára kb. 60-70 vásárló gyűlt össze a MOM parkban lévő T-Mobile bolt előtt.



Egyszerre nyolc embert engedtek be.


Itt az első vásárló.


Róla annyit kell tudni, hogy fél ötkor állt be a sorba, Nokiáról vált iPhone 3GS 16 GB-re, mert megtetszett neki a telefon, ikon 200 díjcsomaggal fogja használni, előtte Pannonos volt.
Dominós árak: 16 GB 159.990.- Ft, 32 GB 189.990.- Ft. Viszont továbbra is lehet 3G 16 Gb-os készülékeket vásárolni, amit egyébként a világon már mindenhol visszavontak. A 3G 8GB és 16 GB Dominósan 5 ezer forinttal olcsóbb lett, 134.990.- Ft-ért kapható. Árlista itt megtekinthető.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése