2009. július 13., hétfő

Csapd le, mint a taxiórát!

Nemrégiben jelent meg az AppStore-ban egy egyszerű, de annál szórakoztatóbb játék, mely a Taxidrive New York névre hallgat.
Játék lényege: New Yorkban egy sárga taxit vezetsz, fel kell szedned az utasokat, majd a kívánt helyen kitenni. Térképen láthatod az útvonalat, el kell kerülni más autókkal való ütközést. Ez az elején még egyszerű, de a helyzet fokozódik, egyre több autó jön. A program elvileg a legrövidebb utat tervezi neked, de ez nem mindig tűnik annak, ezért óvatosnak kell lenni. Természetesen menetközben tudsz változtatni a tervezett útvonalon, amire a szaporodó autók miatt szűkség is van. A játék elején érdemes bemenni a Driving schoolba, hasznos tanácsokat kapsz az irányításra. A játék addig tart, amíg nem ütközöl össze másik kocsival.
Három pálya van (Central Park, Midtown, East Side), meghatározott összeget kell mindegyiken összegyűjteni. Nem könnyű játék, de legalább annyira addiktív, mint a Flight Control.
Fejlesztő a következő újdonságokat ígéri a nemsokára megjelenő új verzióban:
- új város (London) 3 új térképpel,
- új, különböző sebességű járművek, mint pl. buszok,
- „Veszélyes időszakok“: pl. rendőrségi járművek, akiknek az útjából ki kell térni,
- celebek szállítása (több borravaló, de nem várnak sokat a taxira),
- global highscore lista,
- hívd barátaidat vagy más játékosokat (scoreloop)
A játék 0.79 euróért vásárolható meg a magyar AppStore-ban, de létezik egy ingyenes változata is csak a Central Parkkal.




-- Post From My iPhone

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése