2009. július 23., csütörtök

UPDATE: Csúszhat a 3GS magyarországi premierje

A T-Mobile-tól semmilyen hír nem szivárog ki, ezért a potenciális vásárlók egyre vadabb találgatásokba bocsátkoznak a 3GS magyarországi premierjét illetően.
Nos nem kell találgatni, az Apple úgy néz ki választ adott a kérdésükre. Szerdán hozták nyilvánosságra az előző negyedéves eredményt és az ezt követő sajtótájékoztatón Tim Cook, a cég operatív vezetője elmondta, hogy a 3GS iránt a várakozásokat meghaladó kereslet van (az első hétvégén több mint 1 millió darabot adtak el belőle), ezért a raktárkészletek kiapadtak, nem képesek belátható időn belül a kívánt mennyiségre feltölteni, ezért a már bejelentett országokban kis csúszás valószínűsíthető az indulásra.
„Azt hiszem, hogy azokban az országokban, ahol már értékesítjük a 3G-t, a 3GS-t a negyedév végéig elindítjuk. A csúszás néhány hét lehet.”
Azért remélem a júliusi dátum helyett nem szeptemberben lehet Magyarországon iPhone 3GS-t vásárolni…

Update: levelet kaptam T-Mobile-os kapcsolatomtól, melyben megerősítette, hogy még júliusban elkezdik az iPhone-t árusítani. Ezek szerint az augusztusi rolloverben lévő országok csúsznak. Azt viszont nem volt hajlandó elárulni, mikor lesz a sajtótájékoztató.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése