2011. január 4., kedd

Napi hírek 2011.01.04.

Mai hírekben szó lesz Geohot untethered jailbreakjéről, egy torrentvezérlő alkalmazásról és az iPad 2 hátlapjáról.

Geohotnak van 4.2.1-es untethered jailbreakje?

Tegnap még arról írtam, hogy Comex elcsúsztathatja a 4.2.1-es untethered jailbreak kiadását. Viszont MuscleNerd arról tweetelt, hogy hallomása szerint Geohotnak van ilyen jailbreakje, igaz nem minden készülékre.
Geohot az utóbbi időben csupa előre be nem jelentett dologgal állt elő, így az is elképzelhető, hogy egyszer csak kiadja a jailbreaket.


Torrentvezérlő kliens az App Store-ban

Korábban az Apple nem engedte be App Store-ba az µtorrentet, de most átcsúszott a szűrőn az iControlBits nevezetű alkalmazás, mellyel a Mac-en népszerű Transmission nevű klienst lehet távolról vezérelni.
Senkit sem buzdítok vásárlásra, mivel Magyarországon a torrent a feltöltés miatt illegális, de aki akarja az úgy is megtalálja a programot a Store-ban. Amíg az Apple el nem távolítja.


Ilyen lesz az iPad 2 hátlapja?

Ahogy közeledik az iPad 2 január végi bemutatója, egyre inkább elszaporodnak az új termékkel kapcsolatos találgatások. A lenti videóban a készülék hátlapját mutatják be, extra csatlakozási lehetőségekkel. Nem tudom mennyire valós ez az egész, de az Apple biztos nem ad ki ilyen ronda piros hátlapot.


2 megjegyzés:

  1. "Senkit sem buzdítok vásárlásra, mivel Magyarországon a torrent a feltöltés miatt illegális"

    Szégyen a szerző részéről ez az általánosítás, mivel ez így ebben a formában egyszerűen nem igaz!
    Miért lenne illegális, ha torrent segítségével töltenék le (és fel) ingyenes, freeware dolgokat, mint pl linux, játékokhoz patch-ek, vagy bármi hasonlót? Bah...

    VálaszTörlés
  2. Itt a szerző:
    Az általad említett dolgok a torrentek 0.000001 %-át teszik ki. A többi illegális.

    VálaszTörlés