2011. január 15., szombat

Napi hírek 2011.01.15.

Mai hírekben szó lesz egy kerek számról, a függetlenítés csúszásáról és Mad Max-ről.

Ki lesz a tízmilliárdodik letöltés?

Utoljára kilenc hónappal az App Store megnyitása után, 2009 áprilisában volt ünneplés, miután a letöltött alkalmazások száma elérte az egy milliárdot.
Most újabb pezsgőbontásra van lehetőség, ugyanis közelítünk a 10 milliárdhoz. Hogy ez ne csak egy szimpla letöltés legyen, az Apple egy 10 ezer dolláros iTunes Gift Carddal jutalmazza azt a letöltőt, aki a kerek számot abszolválja. Annyit enyhítettek a korábbi szabályon, hogy már nem szükséges letölteni, hanem a 9.999.999.999 letöltés után éppen frissen regisztrált is viheti a Gift Cardot.
Haha, ezt legalább olyan nehéz eltalálni, mint a 10 milliárdodik letöltést. Azért hajrá :)


Egyelőre nem jön a függetlenítés

MuscleNerd twitteren közölte, hogy a január 16-ra ígért függetlenítés csúszik, mivel megvárják a 4.2.5 vagy a 4.3 rendszer megjelenését. Az előbbi február 10-én, míg az utóbbi valamikor márciusban jelenik meg. Mivel az untethered jailbreak is csúszik, ezen már meg sem lepődök.

Road Blaster: te vagy Mad Max

Újabb 80-as évekbeli klasszikus került be az App Store-ba, a Road Blaster. Ebben a Mad Max-típusú üldözős játékban egy motoros banda megölte a feleségedet és bosszút kell állni. Van egy átalakított vagány kocsid, 9 különböző szinten, 3 nehézségi fokozatban lehet igazságot szolgáltatnod. Az autót egy virtuális kormánnyal vagy döntögetéssel lehet irányítani. A játék retina display-re optimalizált és Game Center támogatású.
Kedvcsinálónak jöjjön egy videó, 0.79 euróba kerül a magyar App Store-ban.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése