2011. január 21., péntek

Napi hírek 2011.01.21.

Ma a 4.3-as rendszerben turkálunk.

Multitouch irányítás iPhone-on

A 4.3-as verzió második bétájának iPad-es változatából kivették az első bétában talált ötujjas multitouch irányítású mozdulatokat, az iPhone-ban viszont megtalálták ezeket. Sőt, a lent látható kép állítólag magától az Apple-től szivárgott ki, ami mutatja a mozdulatok engedélyezésének kapcsolóját.
A videót egy dán fejlesztő készítette, aki a mozdulatokat előhozta/implementálta iPhone-ra. Látható a négyujjas alkalmazás-bezárás, lapozás, némító gomb forgatás lezáró funkciója is. Ezek még nem lesznek benne a hivatalos 4.3-as verzióban, de az Apple már tesztelheti a funkciót. Tényleg nem lesz Home gomb az iPhone 5-ben?




iPad 2 bemutató február 9-én?

A legújabb béta verzióban találtak három ikonképet, mely szerint az új iPad-ben lesz kamera, Face Time és PhotoBooth alkalmazás. Ez annyira nem meglepő, már számítottunk rá. Na, de figyelmes szemlélő azt is észreveheti, hogy a Naptár ikon 9-ét mutat. A bal oldali képen, mely az első iPad-et mutatja 27-i dátum szerepel, mivel január 27-én mutatták be a nagyközönségnek. Jobb oldali képen 9-e van. Ez alapján feltételezik, hogy február 9-e lesz az új iPad debütálásnak napja. Vagy egy más hónap 9. napja. Vagy nem is 9-e.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése