2011. január 23., vasárnap

Napi hírek 2011.01.23.

Mai hírekben szó lesz a 10 milliárdról és a Monte sokrétűségéről.

Meg van a 10 milliárd

Apple közlése szerint megtörtént a 10 milliárdodik App Store-os letöltés. A nevezetes esemény szombat hajnalban történt, az angol Gail Davis szedte le az ingyenes Paper Glider játékot. Jutalma 10 ezer dolláros iTunes Gift Card.
„Több mint 10 milliárd letöltéssel 2 és fél év alatt – ebből 7 milliárd az elmúlt évben – az App Store minden várakozásunkat meghaladta. – mondta Phil Schiller, az Apple marketingfőnöke. – Az App Store forradalmasította egy szoftver elkészítését és forgalmazását… Amíg mások megpróbálják az App Store-t lemásolni, addig ez továbbra a leginnovatívabb megoldást teszi lehetővé a fejlesztőknek és a vásárlóknak is.”


Monte jailbreak 4.1-en

Monte jailbreak a 4.2-es rendszer harmadik bétáján működött. Ez untethered volt, azonban mivel igen keveseknek volt meg ehhez a firmware-hez tartozó SHSH információ, kevesen élvezhették előnyét.
iPhone Dev Team twitteren jelentette be, hogy a Montét sikeresen tették át a 4.1-es rendszerre, persze itt is szükség van a 4.1-es SHSH-ra. Ez viszont már jóval több embernek van meg. Most át akarják tenni a 4.3-as rendszer béta változatára. A legjobb az egészben hogy ehhez nem egy új exploitot használnak fel, hanem a 4.2.1-esét. Remélem sikeres lesz a 4.3-as erőlködésük :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése