2011. január 26., szerda

Napi hírek 2011.01.26.

Mai hírekben szó lesz a fehér iPhone áttöréséről, egy új iPad reklámról és 44 telefon becsempészéséről.

Mégis lesz fehér iPhone 4?

Köztudomású, hogy az Apple fél éve szenved a fehér iPhone 4 előállításával, a fehér festék fényáteresztő képességével bajok vannak. Tegnapi hír szerint egy japán vállalat elő tudta állítani azt a festéket, amit megfelelő vastagságban tudnak felvinni az elő- és hátlapra, megoldva a fényáteresztés problémáját.
Megjelenési dátum továbbra sincs. Korábban az Apple tavaszra ígérte a fehér készüléket, de a forgalmazók belső rendszerében már február 27-i dátummal jelent meg.


Új iPad reklám

Apple új iPad reklámot készített, melyben kihangsúlyozza 60 ezer egyedi alkalmazás elérhetőségét. A bemutatás szerteágazó, közte van a zenét (djay), jegyvásárlást (American Airlines HD), híreket (The Wall Street Journal), történeteket (iBooks), tanulást (Pages), tanári segítséget (Noterize), Hollywoodot (Movie&Slate) és a példaképet (Vanity Fair Magazine) bemutató program is.



44 iPhone testre erősítve

Egy izraeli idős hölgy 44 iPhone-t akart becsempészni az országba.
A repülőtéri személyzetnek feltűnt, hogy a 60 év feletti néni nehezen mozog. A hölgy azt mondta, hogy nem érzi jól magát. Segítettek neki, de először át kellett mennie a biztonsági kapun. A monitort figyelő tiszt meglepődött, amikor iPhone-okat látott a ruha alatt. Tüzetesebb vizsgálat után nem kevesebb, mint 44 telefon került elő a harisnyájából!
Később elengedték a nénit, döntés ügyében a héten várható.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése