2011. január 28., péntek

Napi hírek 2011.01.28.

Mai hírekben szó lesz az egy évvel ezelőtti történésekről, egy Navigon-kiegészítőről, az új iTunes-ról és a távirányításról.

iPad egy éve

Tegnap volt egy éve az iPad bejelentésének. Akkoriban sok bíráló hang hallatszott: ez egy nap iPod touch, alig fogják vásárolni, stb. Azóta bebizonyította létjogosultságát, még egy év után sem jelent meg komoly versenytárs. A lenti ábra bemutatja a lényeget.


Navigon autós tartó

A most zajló MacWorld konferencián mutatta be Navigon az új autós tartóját. A készlet tartalmazza magát a tartót, kábelt és az autós töltőt is. 50 dollárba kerül és kompatibilis az iPhone 3G-vel, 3GS-sel és a 4-es modellel is. Egy kicsit drága.


Megjelent az iTunes 10.1.2-es verziója

Tegnap frissült az iTunes a 10.1.2-es verzióra. Hibajavításokon kívül már támogatja a Verizonos (CDMA) iPhone szinkronizálását is.


iPhone irányította helikopter

Bár az AR.Drone-t nem lehet felülmúlni, azért vannak olyanok, akik kísérletezgetnek az iPhone-os távirányítással. AppToyz készítette azt a helikoptert, amit a lenti videón is látható. Ez 80 dollárba fog kerülni, míg az autós testvére 50-be. Áprilistól lesz kapható.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése