2010. július 7., szerda

Térerő vizuálisan

Tuaw-blogger Erica Sadun írt egy alkalmazást, amely vizuálisan jeleníti meg az aktuális térerőt. Képernyő felső részén van a mutató, minél alacsonyabb a térerő, annál kisebb a dB. Középen található a térerőt jellemző csíkok négyzetesítve, alul pedig ahogyan az iPhone érzi magát.
Kezébe veszi a telefont, a térerő fokozatosan csökken. Újra asztalra helyezve pedig visszajön. Hangsúlyozni kell, hogy ez a helyzet csak alacsony térerővel rendelkező helyeken fordul elő. Az Apple által preferált vizuális módosítás csak szépít a helyzeten, de nem oldja azt meg.


2 megjegyzés:

  1. Sziasztok nem tudom ki hogy van vele de tapasztalataim szerint a 3g es a 3Gs kozot is erzodik a a kulombseg a tereronel. Pl: en a 3g-vel sokhejt tutam telefonalni ahol most a 3gs el nem tudok. Nem tudom mien lehet a iphone4 ha ennel is roszabb... (bocsi az ekezetekert de tellorol irok)

    VálaszTörlés
  2. Mivel csak 3G-m van, a többit nem tudtam tesztelni, de mások írása alapján is hasonló a helyzet. De azt érdemes megjegyezni, hogy csak gyenge térerejű helyeken jön ez elő.

    VálaszTörlés