2009. november 19., csütörtök

Napi hírek 2009.11.19.

Mai hírekben szó lesz a Google telefonjáról, a frissített TomTomról és az AT&T új reklámjáról.

Jöhet a Google-phone

TechCrunch szerint jövő év elején jelenik meg a Google-phone. Már régóta rebesgetik a saját telefont, amit nagyban valószínűsít az Android operációs rendszer léte is. Az idei karácsonyi vásárra akarták piacra dobni, de megcsúsztak vele, ezért 2010 elején mutathatják be telefonjukat.
A készüléket valamelyik nagy mobilgyártó készíti (LG vagy Samsung), de nem engedtek semmi beleszólást a tervezésbe és Google név alatt jelenne meg, komoly reklámkampánnyal megtámogatva.


TomTom már iPodra és 2G-s iPhone-ra is

TomTom frissítette navigációs szoftverjét, az 1.2-es verzióban lehetővé tették az iPod Touch és a 2G-s iPhone támogatását is. Persze a használathoz szükség van a cég saját autós tartójára is, amely önálló GPS-vevőegységet tartalmaz. Az új verzió ezen kívül tartalmaz:
- friss térképeket,
- frissített POI adatbázst,
- kibővített sávinformációt,
- utcanév bemondást,
- iPod támogatást.

AT&T-Verizon párharc újabb menete

A bíróság az AT&T kérése ellenére nem tiltotta be a Verizon összehasonlító reklámját. A bíró szerint is tartalmaz csúsztatást és a tévénézők félig tudathasadásos állapotban vannak, de nem félrevezető.
Az AT&T új reklámmal válaszolt a Verizonnak. Ebben kihangsúlyozza, hogy az ő hálózata a leggyorsabb és csak nála lehet egy időben telefonálni és internetezni is. Külön oldalt is létrehoztak érveik bemutatására.
Most a Verizon térfelén van a labda.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése