2009. november 6., péntek

Napi hírek 2009.11.06.

Mai hírekben szó lesz a 8GB-os 3GS-ről és az évtized vezérigazgatójáról.

Jön a 8 GB-os 3GS?

Boygeniusreport szerint két forrás is megerősítette, hogy karácsonyig az AT&T-nél 99 dolláros áron kapható lesz a 8 GB-os iPhone 3GS. A telefonos társaság az Apple-el karöltve így akar válaszolni a Motorola Droid kihívására.
Apple szerint az iPhone termékfrissítése nyáron történik és Phil Schiller marketingfőnök szerint idén már nem várható új Apple termék, azonban nyáron forgalomban maradt a 3G, így mindenki gondolja azt, amit akar :)

Jobs az évtized vezérigazgatója

Fortune Magazine Steve Jobsot választotta az évtized vezérigazgatójává. Döntésben nagy szerepet játszott az, hogy az elmúlt 10 évben teljesen átalakította a zenei, filmes és telekommunikációs piacot, a számítástechnikában szintén fontos szerepet tölt be. Olyan üzletemberekhez hasonlította, mint Henry Ford vagy Conrad Hilton.
Fortune szerint az Apple életében 2001 volt a fordulópont. Jobs ekkor már visszatért céghez és olyan releváns termékek jelentek meg, mint az iTunes, iPod és a Mac OS X. A sikerek folytatódtak az iTunes Music Store 2003-as és az iPhone 2007-es indulásával.
Jelenleg az Apple-nek 31 milliárd dollárja van a bankban, minden negyedévben újabb rekordokat döntöget az eredménye, a cég jövője az innovációra épül.
Jobs még csak 54 éves, ha betegsége nem akadályozza meg, akkor 10 év múlva újra elnyerheti a címet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése