2009. november 1., vasárnap

Napi hírek 2009.11.01.

Mai hírekben szó lesz Geohot sikeres függetlenítéséről és a kínai menetelés első lépésről.

Itt az unlock-videó

Geohot közzétett egy videót, melyben bemutatja a blacksn0w működését. Blacksn0w képes függetleníteni a 3G és a 3GS legújabb basebandjét.
Ez a Geohot gyerek nagyon ügyes, főleg hogy 10000 dollár volt kitűzve a sikeres munkáért. Ugyanis ennyit ajánlott fel Jody Sanders a függetlenítésért. Jody Sanders az a személy, aki újracsomagolta a Dev Team yellowsn0w programját és pénzért árusította másoknak. Remélem ezzel Jody nem azt hiszi, hogy 10000 dolcsiért megvásárolta magának a blacksn0wt…
Megjelenés november 4-én várható.



Kína: bent vagyunk

Tegnap kezdték el Kínában hivatalosan árusítani az iPhone-t. A „rövid” két éves csúszásnak az volt az oka, hogy a kínai vezetéssel nehéz volt megállapodni, mivel Nagy Testvér módjára ellenőrizni akarják polgáraikat. Így az Apple kénytelen volt lemondani a wifiről, csak 3G-vel lehet iPhone-t vásárolni. A telefon egyáltalán nem olcsó, 5000 és 7000 jüan (136000 és 191 ezer forint), de a kis kínaiakat ez sem tartotta vissza, mert hosszú sorok kígyóztak az üzletek előtt.
Egyébként aki eddig akart venni iPhone-t az a fekete piacon megtehette, kb.155000 forintnak megfelelő összegért kaphat olyat, amiben wifi is van.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése